headershadow

Latest Blogposts

XS-eries4men omdat mannen zelf bepalen wat ze mooi vinden

XS-eries4menModerne accessoires en sieraden voor mannen met een krachtige en verfijnde uitstraling. Gemaakt van robuust stainless steel in combinatie met Italiaans design zorgt er voor dat bij XS-eries4man® bij uitstek een merk is voor de èchte man.

XS-eries4men® (spreek uit als: accessories for men) oftewel accessoires / sieraden voor mannen. Deze collectie herensieraden is specifiek afgestemd op de moderne vastberaden man. XS-eries4men® is gestoeld op zowel een krachtig uiterlijk als een verfijnde uitstraling. De XS-eries4men® sieraden bestaan uit robuuste stainless steel armbanden, kettingen en ringen.

De smaakvolle sieraden van XS-eries4men stralen kwaliteit en stijl uit. De sieraden van XS-eries4men zijn gevormd naar Italiaans design en zijn gemaakt van eersteklas stainless steel, voorzien van PVD-coating. Hierdoor kan XS-eries4men de garantie geven, dat de sieraden lang mooi blijven.

XS-eries4men® komt met een stoere eigentijdse variant voor de man op de beads armband.

Omdat mannen zelf wel kunnen bepalen wat ze mooi of stoer vinden, biedt XS-eries4men® de mogelijkheid om zelf uw eigen armband samen te stellen: Snel, doeltreffend en stoer. De naam DISX staat voor: discs en is ontleend aan de vorm van de mannen beads. De leren DISX armbanden met magneetschroefsluiting zijn 6 mm dik en verkrijgbaar in de lengtes 21 / 22 en 23 cm en in de kleuren zwart, donkerbruin en bruin/zwart gemêleerd en de vlotte leren bedelarmbanden met een knoopsluiting in bruin en zwart. De DISX armbanden zijn voorzien van een handige en veilige schroef-/magneetsluiting. De armbanden kunnen van verschillende DISX beads worden voorzien. Ook qua kleur is er keus genoeg: blauw, goud, roségoud, bruin, zwart en zilver. Door te combineren ontstaat vanzelf een combinatie die het best bij u past. XS4M DISX bij uitstek een armband voor de èchte man.

XS4M DISX Web Banner

 Er zijn diverse series ontworpen, die elk hun unieke uitstraling hebben. De armbanden bestaan uit verschillende breedtes. Deze hebben stuk voor stuk een eigen ontwerp. Deze armbanden kunnen d.m.v. een dubbele sluiting in lengte worden versteld. Daarnaast wordt in sommige armbanden ècht leer verwerkt voor een robuust imago. Op deze manier is er voor iedere pols een armband!

De kettingen, hangers en ringen maken de series af. Een aantal kettingen en ringen heeft zelfs precies dezelfde kleur-combinatie als de bijpassende armbanden! Iedere hanger wordt geleverd met een ketting. Deze kettingen hebben een lengte van 50 cm.

XS-eries 4men

De ringen zijn verkrijgbaar in diverse maten. Deze ringen hebben dezelfde krachtige en mannelijke uitstraling als de armbanden, kettingen en hangers.

XS-eries4men® heeft Italiaans design gecombineerd met Hollandse service en kwaliteit, om tot dit schitterende eindresultaat te komen.

 Aarzel geen moment en bekijk de collectie op www.xs-eries4men.nl

Xs-4m

0 reacties op “XS-eries4men omdat mannen zelf bepalen wat ze mooi vinden

Plaats een reactie


*