headershadow

Latest Blogposts

Wood You Wear This!?

Wood-you

Iedereen is gek op sieraden en horloges. Oorbellen, ringen, armbanden en colliers van zilver, goud, staal of titanium. En wat is er leuker dan de tijd af te kunnen lezen van een mooi en stijlvol horloge? Maar de sieraden en horloges van Wood You zijn een tikkeltje anders dan verwacht. Even stijlvol en trendy als hun metalen variant, één verschil...Ze zijn van hout. Wood you wear this!?

 

Sieraden
In de collectie van Wood You zitten verschillende soorten en stijlen sieraden. Deze sieraden zijn geheel of gedeeltelijk gemaakt van of uit hout. In de collectie zitten verschillende soorten ringen waar houten banen in het zilver gelegd zijn, manchetknopen, verschillende soorten hangers voor aan colliers die soms meerdere soorten hout bevatten, oorbellen en armbanden van hout die geregen zijn op draad, ingelegd zijn met zilver en waar figuren in het hout gefreesd zijn. Elk zilveren sieraad wordt met de hand gemaakt en gecombineerd met hout en andere natuurproducten.

Basic_Wood

Er is voor ieder wat wils, van strak tot wat organiseer, van groot tot klein. Kijk voor alle houtsoorten en het hele assortiment houten sieraden en horloges op Wood You.nl.

we-wood-horlogeHorloges
Naast de sieraden collectie heeft Wood You ook nog een groot assortiment aan houten horloges. Deze We Wood horloges zijn in twee modellen te verkrijgen in verschillende houtsoorten en -kleuren.  De horloges worden vervaardigd uit 100% ecologisch hout en worden op 1 maat gemaakt.

We Wood is de boomplantpartner van de Amerikaanse non-profit organisatie ter behoud van het bos, American Forests. Hun gezamenlijke doel is om voor 2020 100 miljoen planten en bomen geplant te hebben.

We Wood modieuze eco-horloges in kleur combo's, variërend van geheel zwart en blond tot multi-hout centrum met gestreepte detaillering in unieke houtsoorten die variëren van esdoorn tot Guaiaco. Deze horloges zijn zowel groen als super trendy!

Kijk op We Wood.us voor de gehele collectie en wat dit merk doet om bij te dragen aan een groene en beboste toekomst.

 

0 reacties op “Wood You Wear This!?

Plaats een reactie


*