headershadow

Latest Blogposts

Wil je… met me trouwen

Wil jeHet is voor iedereen nagenoeg de meest belangrijke vraag die je in je leven zal stellen:  ‘Wil je met me trouwen? ‘ Daar hoort natuurlijk een mooie aanzoeks- o verlovingsring bij.Dat is Toon de Brouwer niet ontgaan en dus startte hij samen met zijn partner Marion begin 2013 het ringenconcept “Wil je …’ Toon heeft twaalf jaar ervaring als vertegenwoordiger in Zuid-Holland en bovendien als eigenaar van twee juwelierszaken. Het idee voor ‘Wil je…’ ontstond in onze winkel’, aldus Toon. “ We kregen steeds vaker klanten, vooral jonge mannen, die op zoek waren naar een aanzoeksring. Ik moest dan in de winkel op zoek naar de ringen die daarvoor geschikt zijn. Dan kom je uit bij een solitair ring met een briljant, maar een bestaand concept was er niet. Nu dus wel!”

Wil je…bestaat uit een serie ringen vervaardigd uit 14 karaats witgoud, geelgoud en bicolor (twee kleuren goud). “De ring is versierd met een schitterend briljant geslepen diamant, de edelsteen die staat voor eeuwige liefde. De ringen worden aangeboden in een luxe geschenkverpakking en zijn voorzien van een certificaat van echtheid en twee jaar garantie op eventuele fabricagefouten.

De collectie wordt gepresenteerd op een display dat speciaal ontworpen is voor de ringen. Het is strak en opvallend door de kleurencombinatie van wit en paars.

Ben jij van plan om binnenkort een aanzoek te doen? Neem dan een kijkje in de collectie van Wil je… en ze zal gegarandeerd JA zeggen.

wil je ringen

(Bron : tijdschrift De Juwelier)

0 reacties op “Wil je… met me trouwen

Plaats een reactie


*