headershadow

Latest Blogposts

We hebben onze eerste winnaar

winnerWij zijn vereerd om jullie mede te kunnen delen dat we een winnaar hebben mogen kiezen voor onze eerste wintactie! Deze allereerste winnares heeft super leuke horlogebox gewonnen en een prachtig  zilveren plated infinity armbandje. Dat was de kleine verrassing die we voor de winnaar in petto hadden. Wat zullen we voor de volgende winactie  voor jou in klaar hebben staan...?

Het volle postpakket met de horlogebox en infinity armband mochten voor de eerste winnares van de actie helemaal naar Limburg. Gespannen staarden wij naar onze mailbox totdat de winnaar zich zou melden en haar gegevens naar ons toe zou sturen. En dat gebeurde. We kregen een enorm leuk e-mailtje en een geweldige reactie op onze Facebookpagina.

Voor onze volgende winactie hebben we iets leuks voor jullie in petto.  We zullen een tipje van de sluier voor jullie oplichten :

Het kan opgeborgen worden in de horlogebox...

Heb jij al een idee wat het kan zijn ?De actie gaat van start bij 300 likes. Help jij ons naar de 300 likes zodat jij weer kans kan maken op een geweldige prijs? Like onze facebookpagina en nodig je vrienden uit!

sparkle

0 reacties op “We hebben onze eerste winnaar

Plaats een reactie


*