headershadow

Latest Blogposts

Unieke Persoonlijkheden van De Grisogono

de-grisogono-otturatore-

Sommige mensen stralen dankzij hun oordeel, anderen door hun durf, maar allemaal willen ze maar één ding... Opvallen! De Grisogono Uurwerken collecties onderscheiden zich van alle anderen Haute Horlogerie collecties. De creaties vormen een perfecte brug tussen traditioneel vakmanschap en technische innovatie. Ze zijn ontworpen en gemonteerd in de eigen werkplaatsen en zijn verrassend in termen van hun unieke persoonlijkheid, precies zoals de mensen die ze dragen. Op deze manier is het bedrijf toegewijd aan haar horloges en de mensen die dezen dragen.

De uurwerken

de-grisogono-meccanicoDe verschillende uurwerken weerspiegelen nauwkeurig de waarden van het merk wat te zien is aan de kwaliteit van materialen en mechanismen, de creatieve ontwerpen en functies en glamoureuze en luxueuze uitstraling. Voor de Grisogono is de herontdekking van tijd aflezen een ware 'Art de Vivre', ofwel Lifestyle. De uuwerken zijn unieke persoonlijkheden van de De Grisogono collecties.

Het merk onderscheidt zich van de rest van de Haute Horlogerie merken door zijn op het eerste gezicht luxueuze eenvoud. Volgens De Grisogono In de klassieke Haute Horlogerie zetten de merken al hun complicaties en technieken op de wijzerplaat van de horlogehorloges passen meestal al hun complicaties bij elkaar op de wijzerplaat, wat volgens Fawaz Gruosi direct afbreuk doet aan de leesbaarheid. Mede hierdoor heeft hij ervoor gekozen om de wijzerplaat lay-out te vereenvoudigen voor een veel betere duidelijkheid.

Fawaz Gruosi is het brein achter één van de meest gevierde en onderscheidende Sieradenhuizen van de wereld.

Het Sieradenhuis van de Sterren

In haar nieuwste videoclip, waar ze een duet zingt met Will.i.am Britney Spears siert de set met creaties van de Zwitserse Sieraden Huis De Grisogono - die de keuze van de grote en de goede geweest voor de afgelopen twintig jaar. Fans van het merk onder meer Demi Moore, Salma Hayek, Beyonce, Cheryl Cole, Naomi Campbell, Aishwarya Rai, Kate Moss, Irina Shayk onder vele anderen. Andere muzikanten die fans zijn Kelly Rowland, Beyonce, Taio Cruz, Kid Rock, P Diddy, en Jennifer Lopez.

DeGrisogono

In Nederland is de gehele collectie van De Grisogono te bewonderen en te verkrijgen bij Gassan Diamonds.

Meer weten over deze prachtige en luxueuze uurwerken? Kijk dan eens op de site van De Grisogono.

0 reacties op “Unieke Persoonlijkheden van De Grisogono

Plaats een reactie


*