headershadow

Trouwsieraden

Informatie over trouwsieraden zoals ringen, waar moet u zijn, welke juweliers of goudsmid is bij u in de regio, kiest u voor nieuw of laat u liever iets maken waar uw eigen gevoel in ligt ?

Unieke Trouwringen & Vriendschapsringen van ZhaawanArt

Trouwringen-weg-naar-wijsheid

Deze weg leidt naar de wijsheid. Dat is niet het eerste waar je aan denkt wanneer je aan trouwringen denkt. Maar deze ringen komen naar jou toe, ze zoeken jouw uit, waarschijnlijk meer dan dat jij hen uitzoekt. Elke ring in de collecties van de Unieke Trouwringen & Vriendschapsringen van ZhaawanArt  hebben een diepere betekenis die de ringen nog meer tot leven doet komen. Het zijn trouwringen uit een Gronings atelier gebaseerd op Indiaanse symbolen en verhalen. Lees verder »

Workshop Edelsmeden bij Uniek Sieraad

Workshop-Edelsmeden-Uniek-Sieraad

Iedereen houdt van sieraden. Goud, zilver, titanium, staal, je kan het zo gek niet bedenken of er zijn sieraden van gemaakt. Maar wat is nou persoonlijker en unieker dan een sieraad zelf maken? Het team van Uniek Sieraad maakt het mogelijk om je eigen unieke sieraad te maken. Zilveren ringen of hangers, armbanden en er is ook de mogelijkheid om zelf je partner- of relatieringen te maken. Volg een Workshop Edelsmeden bij Uniek Sieraad en ervaar het zelf!

Lees verder »

Pagina 1 van 212