headershadow

Sieraden

Artikelen, tips, trends en acties over sieraden, juwelen, ringen, armbanden, kettingen, oorbellen en veel meer.

SIERAAD ART FAIR INTERNATIONALER DAN OOIT

Sieraad Art Fair 2013

SIERAAD ART FAIR INTERNATIONALER DAN OOIT

SIERAAD International Jewellery Art Fair, het eerste en enige specifiek op sieraadvormgeving en sieraadkunst gerichte presentatieplatform voor de professioneel opgeleide sieraadkunstenaar. Met een zeer internationaal deelnemersaanbod waardoor de meest veelzijdige en verrassende vormen van sieraadkunst zijn te zien en te koop zijn. Lees verder »

Je Persoonlijke Sieraad met Trollbeads

Trollbeads-zilveren-sieraden

Iedereen is uniek. Elke dag aanschouwen we unieke mensen, gebouwen, natuur en maken we unieke gebeurtenissen mee. Deze gebeurtenissen worden onze herinneringen en die willen we graag koesteren en met ons mee dragen. Elke dag is anders en daar hoort ook een sieraad bij dat anders is en precies aansluit bij jouw gedachtes, gevoelens en herinneringen. Met de kralen en sieraden van TROLLBEADS. Lees verder »

Wood You Wear This!?

Wood-you

Iedereen is gek op sieraden en horloges. Oorbellen, ringen, armbanden en colliers van zilver, goud, staal of titanium. En wat is er leuker dan de tijd af te kunnen lezen van een mooi en stijlvol horloge? Maar de sieraden en horloges van Wood You zijn een tikkeltje anders dan verwacht. Even stijlvol en trendy als hun metalen variant, één verschil...Ze zijn van hout. Wood you wear this!? Lees verder »

LOTT. gioielli een innovatief hoogwaardig label van eigen bodem

Lott. Gioielli LogoBijzonder, extraordinair, onderscheidend, jong en luxueus. Dat zijn de speelse maar tijdloze sieraden van Lott. gioielli. Met de nuchtere en verfrissende kijk op klassieke mode heeft Nederland er een innovatief hoogwaardig sieraden label bij. We nemen jullie mee voor een kijkje in het merk en de ambities van dit jonge en succesvolle bedrijf. Lees verder »

Herfst 2013 is in aantocht

Leave JewelryDe dagen worden weer korter, de temperaturen gaan omlaag en we hebben weer steeds vaker de paraplu nodig. Samen met de zomer hebben we ook afscheid genomen van die prachtige Boho jurken en sieraden, Neon shortjes en shirtjes, blote voeten en sandaaltjes en gaan we ons verpakken met lagen kleding. Niet getreurd, we laten je een aantal items zien die Hot & Happening zijn for Fall 2013 . Lees verder »

Chopard een traditie van uitmuntendheid

Chopard-papagaaien-collier

Het begon allemaal in 1860 in het kleine dorpje Sonvilier. Hier vestigde Louis-Ulysse Chopard, een getalenteerde jonge ambachtsman, zijn atelier. Op grond van hun precisie en betrouwbaarheid, hadden zijn horloges al snel een stevige reputatie opgebouwd onder de liefhebber en vond het merk als snel geïnteresseerde kopers in Oost-Europa, Rusland en Scandinavië. Zo begon voor Chopard een traditie van uitmuntendheid. Lees verder »

Pagina 1 van 612345...Minst recente »