headershadow

Latest Blogposts

By LouLou accessoires geïnspireerd op het Parijs uit de jaren 50

by lou lou

Hou jij van luxe en exclusiviteit, maar toch betaalbaar ? Dan zijn de 'Smart Little Bags' en exclusieve sieraden van By LouLou echt wat voor jou! 'By LouLou' , accessoires geïnspireerd op het heerlijke sfeertje van het Parijs uit de jaren 50. 

De 'Smart Little Bag' was het allereerste ontwerp, een portemonnee die je dankzij het vak voor je smartphone ook als kleine 'clutch' kan gebruiken. Inmiddels zijn er veel handige accessoires bij gekomen in exotische leersoorten als 'Sugar Snake', 'Pretty Python' of 'Jungle'. Wil je ook jouw favoriet uitzoeken? Kijk dan snel onder collection voor de nieuwe Fall/Winter collectie 2013/2014 en laat je verrassen!

by loulou slb

De clutch is een item dat al sinds vele jaren bestaat en ook populair is. Voordat de 'gewone' mens het tasje tot zijn nieuwe it-bag bombardeerde, verscheen de clutch al jarenlang op de rode loper. De clutch is namelijk een echt glamour item. Al jarenlang paraderen actrices met deze handtasjes van de ene uitreiking naar de andere. Het tasje dat je tijdens het gebruik voortdurend in je handen houdt, is misschien niet heel praktisch, maar geeft je outfit zeker een onverwachtse draai. Vooral op de rode loper (of andere glamour feestjes) is het niet heel chique wanneer je een handtas om je schouder, en over je rug, heen slaat. Dit is in de mode wereld 'not done' en staat bovendien nogal lomp bovenop je gala jurk. Gelukkig zijn de items van by LouLou fashionable en ook nog eens handig door het polsbandje, het spiegeltje en het vak voor de telefoon.

by-loulou

Naast de handige en luxe leren accessoires heeft by LouLou sinds eind 2013 een exclusieve sieraden collectie.

Passie voor accessoires, Parijs en de jaren 50. Dat is de basis voor de By LouLou collectie sieraden. Gemaakt van brons en afgewerkt met een prachtige laag rose en geel goud, betaalbare luxe. Tijdloos, elegant en street chic. De armbanden en colliers zijn voorzien van een signature Love Lock zoals ze te vinden zijn op de Pont des Arts aan de Seine. Voor een preview kijk je hier.

 

by loulou jewelry

0 reacties op “By LouLou accessoires geïnspireerd op het Parijs uit de jaren 50

Plaats een reactie


*