headershadow

Latest Blogposts

LOTT. gioielli een innovatief hoogwaardig label van eigen bodem

Lott. Gioielli LogoBijzonder, extraordinair, onderscheidend, jong en luxueus. Dat zijn de speelse maar tijdloze sieraden van Lott. gioielli. Met de nuchtere en verfrissende kijk op klassieke mode heeft Nederland er een innovatief hoogwaardig sieraden label bij. We nemen jullie mee voor een kijkje in het merk en de ambities van dit jonge en succesvolle bedrijf.

Lott. Gioielli
We hebben er een prachtigen en verfrissend sieradenmerk bij. Dit prachtige label met exotische naam heeft gekozen voor de naam 'gioielli' omdat er momenteel al zoveel merken op de markt zijn die ... Sieraden, Jewelry, Jewels of Jewelz heten. ‘Gioielli’ is niet meer dan het Italiaanse woord voor sieraden/juwelen, maar geeft het wel die luxueuze twist.

Om een merk neer te zetten en elke keer met nieuwe collecties te komen heb je inspiratie nodig. Deze inspiratie komt eigenlijk overal vandaan. Van velen reizen over de hele wereld: Australië, Brazilië, India, Thailand, etc. Maar ook vanuit de kleuren in grote modeshows. En, heel cliché zeggen ze zelf, van goed geklede vrouwen op straat.

De ontwerpen zijn allemaal door hen zelf geschetst en uitgevoerd. Alle sieraden zijn vervaardigd van hoogwaardig gold plated 925 zilver (geelgoud, roségoud en witgoud). Daarnaast wordt er voor de exclusieve oorbellen gewerkt met edelstenen, zoetwater parels, kant van zijdedraad, koraal en vele anderen eersteklas materialen. Dit geeft ook een extra luxueuze en exclusieve uitstraling.

LOTT gioielli exclusive earrings

Toekomstvisie
Als jong bedrijf wil LOTT. gioielli de komende jaren blijven groeien in Europa. Naast België en Frankrijk zijn de sieraden vanaf deze maand ook verkrijgbaar op Mallorca. Dit willen ze de komende jaren uit gaan breiden tot in ieder geval Duitsland en hopelijk Groot Brittannië en Scandinavië.

Binnen Nederland blijven de dames achter het merk natuurlijk ook niet stil zitten en werken hard aan de naamsbekendheid van het merk, maar wel met behoud van de exclusiviteit.  Dit is namelijk één van de belangrijkste pijlers van LOTT. gioielli.

LOTT giogelli FB-Initials-armbanden

Voor wie?
LOTT. gioielli kan door iedere vrouw gedragen worden, jong en oud. De sieraden zijn gemaakt voor ieder meisje of vrouw die van mooie verfijnde sieraden houdt.

Dat Koningin Maxíma LOTT. gioielli draagt is voor de meiden een ultieme droom die werkelijkheid wordt; “Het blijft onwerkelijk dat zij oorbellen van LOTT. gioielli draagt. Zij mag ons altijd bellen”.

LOTT gioielli Maxima

Blijf op de hoogte
Wil jij ook altijd op de hoogte blijven van de nieuwe items en upcoming events ? Like LOTT. gioielli op Facebook of kijk op de website.

 

Lott gioielli FB-Initials-alle-kettingen

LOTT. gioielli  een innovatief hoogwaardig label van eigen bodem 

 

0 reacties op “LOTT. gioielli een innovatief hoogwaardig label van eigen bodem

Plaats een reactie


*