headershadow

KYBOE Horloges

Kyboe.nl horloges big is better by kyboe chrono collection gold collection black collection ice collection silver collection rose collection marine collection big bling collection fluo collection

Het Begin van de Lente met KYBOE! Silver Series KY-024

KYBOE!-Silver-Series-KY-024

De lente begint weer en wat is er fijner dan weer wat kleur in je leven te brengen na de donkere winterdagen?! Breng wat kleur in je leven met het KYBOE! horloge uit de Silver series, model KY-024. Dit knalgele met roze overzised horloge staat voor het spetterende begin van de lente en zal zeker niet onopgemerkt blijven! Vier het begin van de lente met KYBOE! Silver Series KY-024.

Lees verder »

Cool KYBOE! ICE Series Horloge KYI-001

KYBOE! ICE series KYI-001

Elke maand zetten we een ander model horloge van KYBOE! in de spotlights! Deze maand is het het prachtige  en coole model KYI-001 van de ICE Series. De doorzichtige horlogebanden zijn geïnspireerd op de koude ijsschotsen en vlaktes van de noordpool en zijn verkrijgbaar in 4 verschillende uitvoeringen. Een Cool en ijzig horloge horloge de  KYBOE! ICE Series Horloge KYI-001! Lees verder »

Waanzinnig mooi KYBOE! horloge

juweliersplein.nl spot KYBOE

Vanochtend gespot dit prachtige KYBOE! horloge. Helemaal super nog niet eerder gezien, was er helemaal weg van ! Ben op zoek gegaan naar meer informatie over dit merk: KYBOE! is door 2 Nederlandse ontwerpers uit Den Haag in de markt gezet en gaan nu de wereld over. Hun motto: BIG IS BETTER !!! Ze zijn er in alle mogelijke kleuren en maten en voor ieder wat wils. Overal bij te combineren en echt fantastisch ze zijn waterdicht ! Iedere maand gaan we een model in de schijnwerpers zetten ! Lees verder »