headershadow

Latest Blogposts

Je Persoonlijke Sieraad met Trollbeads

Trollbeads-zilveren-sieraden

Iedereen is uniek. Elke dag aanschouwen we unieke mensen, gebouwen, natuur en maken we unieke gebeurtenissen mee. Deze gebeurtenissen worden onze herinneringen en die willen we graag koesteren en met ons mee dragen. Elke dag is anders en daar hoort ook een sieraad bij dat anders is en precies aansluit bij jouw gedachtes, gevoelens en herinneringen. Met de kralen en sieraden van TROLLBEADS.

Koester je herinneringen en creëer je eigen sieraad

trollbeads-zilverSta eens stil en kijk om je heen. Je ziet een wereld vol mensen en gebeurtenissen.  Dieren en bloemen. Kleuren en patronen. Alles is uniek. Net als jij. Jij hebt je eigen gedachten, passies en herinneringen. Koester deze elke dag met een sieraad zoals jij alleen dat kan samenstellen.

Met de kralen van TROLLBEADS maak je die persoonlijke armband of ketting. De geboorte van je kind, je liefde voor de natuur, een vriendschap die je wilt koesteren, die strandwandeling tijdens je laatste vakantie, het kopje thee dat je met je moeder drinkt.

Of je nu kiest voor pure materialen zoals sterling zilver en 18-karaats goud, de rijke kleuren van het  Murano glas of de prachtige edelstenen.  Elk intens beleefd en dierbaar moment vind je terug in de uitgebreide collectie van TROLLBEADS. Al sinds 1976 legt dit Deense familiebedrijf ontelbare geluksmomenten vast.

Voel, bekijk en bewonder elke handgemaakte kraal en beleef de ervaring en liefde waarmee de Deense designers ze ontworpen hebben.  Laat je verrassen door het  mysterie van de trollen en blijf je verbazen over al het moois dat ook jij kunt scheppen.  Op je eigen unieke manier.

TROLLBEADS geeft je ieder seizoen nieuwe kleuren, bijzondere kralen en spannende limited editions! Als lid van Club TROLLBEADS ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes, profiteer je van speciale acties en maak je kans op leuke prijzen.

Kijk voor de verschillende collecties en limited editions op de site van TROLLBEADS.

 

trollbeads-sieraden

0 reacties op “Je Persoonlijke Sieraad met Trollbeads

Plaats een reactie


*