headershadow

Horloges

Artikelen, tips en nieuws over diverse merken horloges zoals Chanel, Gucii, Vendoux, Seiko, Diesel, Icewatch, G-shock, Pulsar, Casio, Rolex, Breitling en veel meer.

Unieke Persoonlijkheden van De Grisogono

de-grisogono-otturatore-

Sommige mensen stralen dankzij hun oordeel, anderen door hun durf, maar allemaal willen ze maar één ding... Opvallen! De Grisogono Uurwerken collecties onderscheiden zich van alle anderen Haute Horlogerie collecties. De creaties vormen een perfecte brug tussen traditioneel vakmanschap en technische innovatie. Ze zijn ontworpen en gemonteerd in de eigen werkplaatsen en zijn verrassend in termen van hun unieke persoonlijkheid, precies zoals de mensen die ze dragen. Op deze manier is het bedrijf toegewijd aan haar horloges en de mensen die dezen dragen. Lees verder »

Wood You Wear This!?

Wood-you

Iedereen is gek op sieraden en horloges. Oorbellen, ringen, armbanden en colliers van zilver, goud, staal of titanium. En wat is er leuker dan de tijd af te kunnen lezen van een mooi en stijlvol horloge? Maar de sieraden en horloges van Wood You zijn een tikkeltje anders dan verwacht. Even stijlvol en trendy als hun metalen variant, één verschil...Ze zijn van hout. Wood you wear this!? Lees verder »

Chopard een traditie van uitmuntendheid

Chopard-papagaaien-collier

Het begon allemaal in 1860 in het kleine dorpje Sonvilier. Hier vestigde Louis-Ulysse Chopard, een getalenteerde jonge ambachtsman, zijn atelier. Op grond van hun precisie en betrouwbaarheid, hadden zijn horloges al snel een stevige reputatie opgebouwd onder de liefhebber en vond het merk als snel geïnteresseerde kopers in Oost-Europa, Rusland en Scandinavië. Zo begon voor Chopard een traditie van uitmuntendheid. Lees verder »

Boccia Titanium herensieraden en horloges

Boccia-titanium-keramiek-horloge

Boccia Titanium, hét merk op het gebied van titanium horloges en sieraden. De Boccia designs zijn strak, eigentijds en innovatief. Sieraden en horloges van Boccia bestaan volledig uit titanium of zijn gecombineerd met keramiek of leer, wat de collectie een luxe uitstraling geeft. In en nieuwste collectie van Boccia wordt titanium gecombineerd met keramiek wat samen een hypo-allergene en harmonieuze combinatie vormen.  Lees verder »

Christina Watches Mix & Match er maar op los!

Christina-Design-London

Verzamel al je favoriete sieraden en combineer ze zoals je wilt. In de nieuwste collectie van Christina Design wordt het horloge als sieraad gedragen, wat niets nieuws is. Maar de horloges van Christina collectie worden op een unieke manier verwerkt in de armband en het geheel wordt afgemaakt door prachtige diamanten, edelstenen en zoetwater pareltjes. Christina Watches Mix & Match er maar op los!

Lees verder »

Pagina 1 van 3123