headershadow

Latest Blogposts

Herfst 2013 is in aantocht

Leave JewelryDe dagen worden weer korter, de temperaturen gaan omlaag en we hebben weer steeds vaker de paraplu nodig. Samen met de zomer hebben we ook afscheid genomen van die prachtige Boho jurken en sieraden, Neon shortjes en shirtjes, blote voeten en sandaaltjes en gaan we ons verpakken met lagen kleding. Niet getreurd, we laten je een aantal items zien die Hot & Happening zijn for Fall 2013 .

We hebben afscheid van de zomer genomen, al moet ik zeggen dat de temperaturen voor de tijd van het jaar erg aangenaam zijn. Des al niet te min schreeuwen alle nieuwe herfst accessoires je vanuit de etalages alweer toe, klaar om door jou gedragen te worden. We hebben hieronder een aantal items voor je geselecteerd die deze herfst echt niet aan jouw outfit mogen ontbreken !

We kunnen er niet om heen; onze 'Fake Furry Friend'. Combineer het met veel en Vintage Look sieraden om een lekkere Boho look te creëren. Wil je het wat rustiger doen en de nadruk op je Furry Friend leggen? Combineer het dan met wat fijnere sieraden om een rustigere look te creëren.

Herfst t&t Fur and accessories

 

Ja hoor! Ze zijn terug van weggeweest en weer helemaal hot! De Zegelringen. Zilver of goud, met of zonder stenen, met of zonder monogram. Draag ze als pinkring of gewoon om je ringvinger. Combineer het met een geweldige armparty en je oubollige ring is weer helemaal trendy.

zegel ringzegelringen

Als tegenhanger van de zegelringen zien we dit seizoen de Big Rocky Ring. Ringen met één grote robuuste (natuur)steen die het meest om de wijsvinger of middelvinger gedragen worden als een opvallende Eyecatcher. Combineer ze met een prachtige armbanden en je outfit is helemaal af.

Rocky ring

Verder is de Clutch niet uit het straatbeeld weg te denken. Ze zijn er in alle soorten en maten. We hebben hier twee uitersten voor je geselecteerd. Strak en zwart tegenover druk en kleurrijk.

Clutch blackClutch boho

Wil jij ook op de hoogte blijven van alle Tips & Trends op het gebied van sieraden, horloges en accessoires? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en like ons op Facebook.

0 reacties op “Herfst 2013 is in aantocht

Plaats een reactie


*