headershadow

Herensieraden

Leuke, tips, ideeën over sieraden voor hem, alles op gebied van mannensieraden, armbanden, ringen,colliers, kettingen, horloges, oorbellen en veel meer.

Boccia Titanium herensieraden en horloges

Boccia-titanium-keramiek-horloge

Boccia Titanium, hét merk op het gebied van titanium horloges en sieraden. De Boccia designs zijn strak, eigentijds en innovatief. Sieraden en horloges van Boccia bestaan volledig uit titanium of zijn gecombineerd met keramiek of leer, wat de collectie een luxe uitstraling geeft. In en nieuwste collectie van Boccia wordt titanium gecombineerd met keramiek wat samen een hypo-allergene en harmonieuze combinatie vormen.  Lees verder »

Mi Moneda Sieraden voor Mannen

Mi Moneda for Men CollierMi Moneda For Men Na de succesvolle verwisselbare muntenketting voor de vrouw, zijn er nu ook verwisselbare kettingen speciaal voor de man. De handtekening van Mi Moneda blijft herkenbaar; de munt als basis, verwisselbaar, trendy, een luxe uitstraling, een spirituele boodschap, betaalbaar en zoals de vrouwensieraden zeer vrouwelijk zijn, zijn de mannensieraden stoer en mannelijk. Lees verder »