headershadow

Goud en edelsmeden

Verzamelplek met informatie van adressen van websites -van winkels en werkplaatsen van juweliers,goud-endelsmedenm,ateliers in deze branche.

De Goud- en Zilversmid, passie voor edelmetalen.

trouwringen

De goud- en zilversmid ontwerpt en vervaardigd unieke en persoonlijke sieraden en gebruiksvoorwerpen van verschillende edelmetalen.  Deze edelsmeden doen meer dan ontwerpen alleen. Ze repareren sieraden met een emotionele waarde of gebruiksvoorwerpen zoals klokken en kandelaars die geërfd zijn van overleden familieleden of ze maken van oude sieraden weer een draagbaar en trendy sieraad. Dit alles om hun liefde voor edelmetalen over te brengen en te delen met de consument. De goud- en zilversmid heeft passie voor edelmetalen.   Lees verder »

Unieke Trouwringen & Vriendschapsringen van ZhaawanArt

Trouwringen-weg-naar-wijsheid

Deze weg leidt naar de wijsheid. Dat is niet het eerste waar je aan denkt wanneer je aan trouwringen denkt. Maar deze ringen komen naar jou toe, ze zoeken jouw uit, waarschijnlijk meer dan dat jij hen uitzoekt. Elke ring in de collecties van de Unieke Trouwringen & Vriendschapsringen van ZhaawanArt  hebben een diepere betekenis die de ringen nog meer tot leven doet komen. Het zijn trouwringen uit een Gronings atelier gebaseerd op Indiaanse symbolen en verhalen. Lees verder »

Sieraden die veranderen van Hout in eco-Goud

woodring-takjesringhoutveelpootjes

Het ziet eruit als een stukje  hout met een ondoorzichtige steen tussen de klein takjes. Je schuift het om je vinger en naar mate je het langer, vaker en met meer plezier draagt komt de schoonheid van dit sieraad uiteindelijke naar boven en komt er onder het donkere geblakerde oppervalk een prachtige gouden ring met een diamant te voorschijn!! De sieraden van Liesbeth Busman veranderen van hout in eco-goud. Lees verder »