headershadow

Beurzen & Evenementen

Tips, acties en artikelen over beurzen, evenementen en alles wat met sieraden, juwelen, horloges, goud, zilver, diamanten,trouwen,trouwringen,workshops ed te maken heeft.

SIERAAD ART FAIR INTERNATIONALER DAN OOIT

Sieraad Art Fair 2013

SIERAAD ART FAIR INTERNATIONALER DAN OOIT

SIERAAD International Jewellery Art Fair, het eerste en enige specifiek op sieraadvormgeving en sieraadkunst gerichte presentatieplatform voor de professioneel opgeleide sieraadkunstenaar. Met een zeer internationaal deelnemersaanbod waardoor de meest veelzijdige en verrassende vormen van sieraadkunst zijn te zien en te koop zijn. Lees verder »

Basel World 2013 Waar te Veel Nooit Genoeg Is

baselworld-logo

In 2013 is alles groter in Basel. Van 25 april tot 02 mei van dit jaar zal de horloge- en sieradenindustrie zich verzamelen in het centrum van de wereld: Basel, Zwitserland. Dit is wanneer en waar de nieuwste innovaties en trends worden getoond, en de bezoekers de nieuwste modellen kan ervaren en vasthouden en waar ze en encyclopedie aan merken voorbij zien komen. Alles in een nieuwe uitgebreide huisvesting om deze overdaad onder te kunnen brengen. Baseworld is de uurwerken en sieraden hoorn des overvloeds, waar te veel nooit genoeg is.  Lees verder »

Nationale Zilverstad Symposium 1 december 2012 in Schoonhoven


 

 zilverwerk‘Silver stepping stones into the future’

 Zaterdag 1 december werd het Nationale Zilverstad Symposium gehouden, traditiegetrouw in het Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven.

Het symposium vond plaats op St. Eloydag, de wereldwijde feestdag van alle goud- en zilversmeden. En het was de officiële opening van het 150 jarig jubileum van het Schoonhovens Goud- en Zilversmidsgilde.  Lees verder »